Haemme tuotepäällikköä ympäristöpalveluihin

Parantaaksemme kykyämme vastata toimintaympäristön muutoksiin ja kasvavaan kysyntään, haemme kokenutta rakentamiseen liittyvän ympäristöliiketoiminnan asiantuntijaa ympäristöpalveluiden tiimiimme, joka toimii osana tuotetiedon- ja ympäristöliiketoiminnan liiketoimintayksikköämme.

Tehtäviisi kuuluu ympäristöliiketoimintaan kuuluvien RTS-ympäristöluokituksien ja ympäristöselosteiden palvelukokonaisuuksien tuotepäällikkönä ja asiantuntijana toimiminen sekä niihin liittyvä asiakastoiminta. Vastaat tuotteisiisi liittyvien toimintojen hallinnoimisesta, palveluiden teknisestä ja laadullisesta toiminnasta sekä taloudellisesta tuloksesta ja suunnittelet tuotteiden myynnin yhdessä myyntitiimin kanssa. Vastaat uusien tuotteiden ja palveluiden kehittämisestä yhteistyössä tiimin ja Rakennustieto Oy:n muun organisaation kanssa. Tehtävässäsi verkostoidut sidosryhmien kanssa mm. RTS toimikuntatyöskentelyn kautta. Tehtävässä onnistuminen edellyttää rakennusalan ja kestävän rakentamisen tuntemusta.

Hakijalta edellytetään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa tai ylempää ammattikorkeakoulututkintoa, erittäin hyvää kirjallista ja suullista englannin kielen taitoa, näkemystä ympäristöalan tulevaisuudesta ja kehitystarpeista sekä hyviä verkostoitumistaitoja.

Eduksi katsotaan kokemus rakennusten ympäristöluokituksista esim. LEED, BREEAM tai RTS-ympäristöluokitus, rakentamisen tuoteturvallisuuden vaatimuksista tai rakentamisen ympäristövaikutuksien arvioinnista. Myös kyky tulkita kemiallisia analyysiraportteja esim. VOC-analyyseja ja laajempi tuntemus sisäilman laatukriteereistä katsotaan eduksi.

Haemme henkilöä, jolla on positiivinen ja joustava asenne, hyvät yhteistyötaidot, huolellisuutta ja tarkkuutta sekä halua kehittää omaa osaamistaan. Arvostamme aktiivisuutta asiantuntijaverkostoissa sekä kiinnostusta ymmärtää alan ja asiakkaidemme tarpeita. Perehdytämme tehtäviin ja tuemme kehittymistäsi toimenkuvasi vaatimusten mukaisesti.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän kehittyvässä ja uusiutuvassa organisaatiossamme. Meillä työskentelee noin 50 rakennusalan tietopalveluiden ammattilaista kehittämässä asiakaslähtöisiä tietosisältöjä kiinteistö- ja rakennusalalle. Toimitilamme sijaitsevat Helsingin keskustassa.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen osoitteeseen rekry(at)rakennustieto.fi otsikkona ”Tuotepäällikkö, ympäristöpalvelut”. Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti kun sopiva henkilö on löytynyt.

Lisätietoja
Kai Renholm
liiketoimintajohtaja
040 7718 511

Parhaiten tavoitettavissa arkisin klo 17-18 ti 20.4. lähtien.