Kohti ympäristövastuullista rakentamista ja kiinteistöjen ylläpitoa

RTS-ympäristöluokitus on tarkoitettu sinulle, joka haluat toteuttaa ympäristövastuullista rakentamista ja kiinteistöjen ylläpitoa Suomen oloihin kehitettyä ympäristöluokitusjärjestelmää hyödyntäen. RTS-ympäristöluokituksen avulla parannat myös työntekijöiden hyvinvointia ja työympäristön viihtyisyyttä.

Hae RTS-ympäristöluokitusta, joka nostaa rakennuksen arvoa. Suomen oloihin soveltuva tehokas ja edullinen työkalu ohjaa kestävän kehityksen mukaista rakentamista ja kiinteistön ylläpitoa. Ympäristön huomioiva rakennus säästää vettä ja energiaa ja tuottaa vähemmän hiilidioksidipäästöjä – ja säästää rahaa elinkaarensa aikana. Puolueeton kolmannen osapuolen auditointi tuo läpinäkyvyyttä ja luotettavuutta. Auditoijamme ovat koulutettuja ja testattuja ja osa myös turvaluokiteltuja.Seuraava luokitustyöryhmän kokous

Seuraavat RTS-ympäristöluokitustyöryhmän kokoukset pidetään:

28.3.2023
18.4.2023
24.5.2023
21.6.2023


Kokouksessa käsitellään kriteeristöön liittyviä kysymyksiä, ympäristökonsulttihakemuksia sekä innovaatiohakemuksia. Lähetäthän mahdolliset kysymykset tai hakemukset vähintään 3 työpäivää ennen kokouspäivämäärää osoitteeseen rtsymparistoluokitus (a) rakennustieto.fi.