Kohti ympäristövastuullista rakentamista ja kiinteistöjen ylläpitoa

RTS-ympäristöluokitus on tarkoitettu sinulle, joka haluat toteuttaa ympäristövastuullista rakentamista ja kiinteistöjen ylläpitoa Suomen oloihin kehitettyä ympäristöluokitusjärjestelmää hyödyntäen. RTS-ympäristöluokituksen avulla parannat myös työntekijöiden hyvinvointia ja työympäristön viihtyisyyttä.

Hae RTS-ympäristöluokitusta, joka nostaa rakennuksen arvoa. Suomen oloihin soveltuva tehokas ja edullinen työkalu ohjaa kestävän kehityksen mukaista rakentamista ja kiinteistön ylläpitoa. Ympäristön huomioiva rakennus säästää vettä ja energiaa ja tuottaa vähemmän hiilidioksidipäästöjä – ja säästää rahaa elinkaarensa aikana. Puolueeton kolmannen osapuolen auditointi tuo läpinäkyvyyttä ja luotettavuutta. Auditoijamme ovat koulutettuja ja testattuja ja osa myös turvaluokiteltuja.


Seuraava RTS-ympäristöluokituksen perusteet-koulutus järjestetään 20.5.2020 klo 9-15.30. Koulutus järjestetään etäkoulutuksena. Ilmoittaudu mukaan täällä!

Koulutuksessa käydään läpi RTS-ympäristöluokituksen kriteerit rakennushankkeille ja tutustutaan työkaluun harjotteiden avulla. Koulutuksen sisältö tarkentuu myöhemmin.