Käyttäjälisenssien, työkalun ja sertifioinnin hankinta

RTS-ympäristöluokituksen työkalun käyttäjillä täytyy olla voimassaoleva käyttäjälisenssi. Käyttäjälisenssit hankitaan täyttämällä tilauslomake. Kun lisenssi on voimassa, voi työkaluun kirjautua henkilökohtaisilla tunnuksilla.

RTS-ympäristöluokituksen työkalussa perustetaan hanke voimassaolevilla käyttäjätunnuksilla. Hankkeesta peritään käyttöoikeusmaksu hankkeen perustamisen yhteydessä. Lasku lähetetään automaattisesti kirjautumistietojen perusteella.

Jokaista projektia varten perustetaan työkaluun uusi hanke. Mikäli hankkeessa on useampia rakennustyyppejä, kuten toimistoja ja asuntoja, perustetaan jokaiselle rakennustyypille omat hankkeet työkaluun, ellei niitä voi niiden luonteen vuoksi yhdistää. Työkalussa on omat kriteeristöt toimisto- ja asuntokohteille.

Työkalun käyttöä varten järjestetään säännöllisesti koulutusta kaikille työkalua käyttäville tahoille. Suosittelemme koulutukseen osallistumista ennen työkalun käyttöönottoa, mutta voit luonnollisesti osallistua koulutukseen myös käyttöönoton jälkeen. Lisätietoja ajankohtaisista koulutuksista löytyy ajankohtaista-palstalta.


Hinnat

Käyttäjälisenssien hinnat/vuosi:

  • 1 kpl 160 €
  • 5 kpl 525 €

RTS-ympäristöluokituksen työkalun hankekohtainen käyttöoikeusmaksu, joka veloitetaan hanketta perustaessa on 2190 € (alv 0 %).

Katso tarkemmat hinnastostamme alta:

Katso tarkka hinnasto vuodelle 2022 täältä.

Voit myös hankkia rajattoman käyttöoikeuden työkaluun vuodeksi. Ota tässä tapauksessa yhteyttä asiakaspalveluumme:

ASIAKASPALVELU
0207 476 401
Malminkatu 16 A, 8. krs., 00100 Helsinki
asiakaspalvelu@rakennustieto.fi
Avoinna arkisin klo 8.30 – 16.0