Käyttäjälisenssien, työkalun ja sertifioinnin hankinta

RTS-ympäristöluokituksen työkalun käyttäjillä täytyy olla voimassaoleva käyttäjälisenssi. Käyttäjälisenssit hankitaan täyttämällä tilauslomake. Kun käyttäjälisenssi on voimassa, voi työkaluun kirjautua henkilökohtaisilla käyttäjälisenssitunnuksilla.

RTS-ympäristöluokituksen työkalussa perustetaan hanke. Hankkeesta peritään käyttöoikeusmaksu hankkeen perustamisen yhteydessä. Lasku lähetetään automaattisesti kirjautumistietojen perusteella.

Jokaista projektia varten perustetaan työkaluun uusi hanke. Mikäli hankkeessa on useampia rakennustyyppejä, kuten toimistoja ja asuntoja, perustetaan jokaiselle rakennustyypille omat hankkeet työkaluun, ellei niitä voi niiden luonteen vuoksi yhdistää. Työkalussa on omat kriteeristöt toimisto- ja asuntokohteille.

Käyttäjälisenssit

Käyttäjälisenssien hinnat/vuosi:

  • 1 kpl 150 €
  • 5 kpl 500 €

RTS-ympäristöluokituksen työkalun hankinta

Hanke perustetaan RTS-ympäristöluokituksen työkalussa voimassaolevilla käyttäjätunnuksilla. Työkalun käyttöä varten järjestetään säännöllisesti koulutusta kaikille työkalua käyttäville tahoille. Suosittelemme koulutukseen osallistumista ennen työkalun käyttöönottoa, mutta voit luonnollisesti osallistua koulutukseen myös käyttöönoton jälkeen. Lisätietoja ajankohtaisista koulutuksista löytyy ajankohtaista-palstalta.

RTS-ympäristöluokituksen työkalun hankekohtainen käyttöoikeusmaksu, joka veloitetaan hanketta perustaessa on 2100 € (alv 0 %). Katso tarkka hinnasto pdf-muodossa täältä.

Voit myös hankkia rajattoman käyttöoikeuden työkaluun vuodeksi. Ota tässä tapauksessa yhteyttä asiakaspalveluumme:

ASIAKASPALVELU
0207 476 401
Malminkatu 16 A, 8. krs., 00100 Helsinki
asiakaspalvelu@rakennustieto.fi
Avoinna arkisin klo 8.30 – 16.00

Sertifiointikulut

Auditoinnin ja siihen liittyvän sertifioinnin kustannus riippuu hankkeen koosta, 3050€-5950€/hanke. Katso tarkemmat hinnat hinnastostamme.