Käyttäjälisenssien, työkalun ja sertifioinnin hankinta

RTS-ympäristöluokituksen työkalun käyttäjillä täytyy olla voimassaoleva käyttäjälisenssi. Käyttäjälisenssit hankitaan täyttämällä tilauslomake. Kun lisenssi on voimassa, voi työkaluun kirjautua henkilökohtaisilla tunnuksilla.

RTS-ympäristöluokituksen työkalussa perustetaan hanke voimassaolevilla käyttäjätunnuksilla. Hankkeesta peritään käyttöoikeusmaksu hankkeen perustamisen yhteydessä. Lasku lähetetään automaattisesti kirjautumistietojen perusteella.

Jokaista projektia varten perustetaan työkaluun uusi hanke. Mikäli hankkeessa on useampia rakennustyyppejä, kuten toimitiloja ja asuntoja, perustetaan jokaiselle rakennustyypille omat hankkeet työkaluun, ellei niitä voi niiden luonteen vuoksi yhdistää. Työkalussa on omat kriteeristöt toimitila- ja asuntokohteille.

Työkalun käyttöä varten järjestetään säännöllisesti koulutusta kaikille työkalua käyttäville tahoille. Suosittelemme koulutukseen osallistumista ennen työkalun käyttöönottoa, mutta voit luonnollisesti osallistua koulutukseen myös käyttöönoton jälkeen. Lisätietoja ajankohtaisista koulutuksista löytyy ajankohtaista-sivulta.


RTS-ympäristöluokituksen hinnasto

Vuoden 2023 hinnasto